Patru tineri din Botosani batuti crunt dupa ce au fost confundati cu alte persoane. Totul a pornit de la o sicanare in trafic

Ultima actualizare: 09-02-2017 07:01

Patru tineri dintr-o masina au ajuns batuti la spital, in urma unui conflict pornit de la o sicanare in trafic. Unul dintre ei este in stare foarte grava, cu rani la cap, dupa ce a fost lovit de mai multi agresori.

Acestia le-au spus ulterior politistilor ca au confundat victimele cu alti indivizi, pe care ii urmareau. Victimele au mai spus ca se intorceau cu masina de la o discoteca din judet. Erau sase persoane in autoturism.

Pe drum, tinerii au observat alte doua masini care se urmareau.
La un moment dat, unul dintre soferii respectivi a inceput sa sicanze si masina in care se aflau cei sase tineri. I-a urmarit apoi mai multi kilometri. In cele din urma, victimele au ajuns pe un camp cu autoturismul si n-au mai putut inainta. Doua fete au reusit sa fuga si sa se adaposteasca intr-o casa. Cei patru baieti au fost batuti crunt de tot atatia agresori, iar unul dintre ei e in coma si a fost transferat la un spital din Iasi.

Victimele sustin ca nu ii cunosc pe agresori, insa banuiesc ca au fost in aceeasi discoteca cu ei. Au fost martori de la distanta ai sicanarii dintre celelalte doua masini, dar la un moment dat s-au trezit ca si ei erau urmariti.

In masina victimelor erau patru baieti si doua fete. Doar ele au reusit sa fuga si sa se refugieze in curtea unui localnic, caruia i-au cerut ajutor.

"Baiatul care e mai mare si-a luat o bata in cap si cu spray paralizant. Pe el l-a tras afara si pe cel din dreapta mea. Atunci eu am fugit. Dapa ce au plecat, m-am dus sa vad ce au si apoi am sunat la politie", povesteste una din victime.

Din cei sase ocupanti ai masinii, patru au fost transportati la spital. Unul dintre ei, un tanar de 18 ani, era in stare grava, iar medicii de la Botosani au decis transportul lui la Spitalul de Neurochirurgie Iasi. Medicii sunt rezervati in privinta supravietuirii sale.

Tiberiu Roman, Ambulanta Botosani: "Persoana pe care am adus-o e in stare foarte grava, in coma de grad III, cu un traumatism cranian cu hematom parieto-occipital."

Agresorii le-au spus politsitilor ca le-ar fi confundat pe victime cu tinerii din cealalta masina cu care se sicanau. Agresorii sunt cercetati in libertate. Soferul va raspunde si pentru ca a condus - desi are permisul suspendat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO