Ironia sortii. Au murit chiar in masina abia cumparata cu banii castigati la loteria din Italia

Dată publicare: 18-06-2011 18:06
Dată actualizare: 03-11-2012 00:38


Autoturismul lovit de un tren, sambata, in zona localitatii iesene Stolniceni-Prajescu, fusese cumparat din banii castigati la loterie in Italia de catre doua din cele patru persoane care si-au pierdut viata in urma accidentului.

Trei barbati si o femeie se aflau in masina spulberata de un tren in judetul Iasi. Drama ascunde o poveste tulburatoare. Nimeni nu a supravietuit, pentru ca soferul a vrut sa traverseze calea ferata inaintea locomotivei.

Femeia si unul dintre pasageri se pregateau de nunta. Erau fericiti pentru ca ea castigase 100.000 de euro la loteria din Italia.

In masina mortii se aflau patru persoane: o femeie, iubitul ei, fratele ei si soferul. Pasagerii se intorceau din Italia, unde lucrau de mai multi ani.

Femeia castigase la loteria din peninsula 100.000 de euro. Cu o parte din bani isi cumparase masina, iar cu restul voia sa-si ridice o casa si sa se casatoreasca in curand cu prietenul ei.

Nici unul din cei trei nu avea carnet, asa ca au apelat la serviciile unui sofer profesionist, un taximetrist cu experienta de peste 30 de ani, care sa-i conduca la parintii viitorilor miri, in Vaslui.

Toate planurile lor s-au spulberat brusc sambata seara, in momentul in care autoturismul a fost lovit de tren, in judetul Iasi.

Mecanicul Rapidului Bucuresti-Suceava spune ca, la trecerea peste calea ferata soferul nici macar nu a incetinit, desi semnalele acustice si luminoase erau in functiune.

Abia dupa 500 de metri mecanicul a reusit sa opreasca garnitura. Din masina inmatriculata in Italia, nimeni nu supravietuise.

Femeia care castigase la loto avea 44 de ani si se pregatea sa inceapa o viata noua. Mai avea un copil dintr-o alta casatorie, iar viitorul ei sot avea si el urmasi.

Si taximetristul care i-a dus spre moarte a lasat in urma lui doi copii.

Cititi si:

Pasajul Basarab nu se vede pe Google Maps. ANIMATIE: constructia podului 2007-2011

Tags: accident, tren, opel,


VIDEO PROTVPLUS.RO