Google Maps, prins in ofsaid de inaugurarea Pasajului Basarab. 4 ani in 2 minute. ANIMATIE

Ultima actualizare: 09-10-2012 02:54

Cel mai lat pod din Europa i-a prins in ofsaid pe cei de la Google, care au ratat momentul inaugurarii. Celebrul program Google Maps nu si-a mai actualizat hartile cu Romania de acum 3 ani.

Podul Basarab este cel mai lat pod din Europa, are o lungime de aproape 2 kilometri, iar pe el sunt proiectate patru benzi de circulatie si doua linii de tramvai.

Pasajul Basarab traverseaza cea mai aglomerata zona a Capitalei Romaniei si leaga cartierele Drumul Taberei si Militari de Centru.

Explozie cu o putere de 500 de ori cat a Soarelui. Cum a fost lansata prima bomba cu hidrogen

Cu toate ca este un obiectiv demn de mentionat pe harta Europei, cei de la Google nu l-au avut in plan si astfel harta disponibila pe Google Maps, pentru Bucuresti, contine doar imagini cu santierul de la Pasajul Basarab, asa cum arata el acum 3 ani.

VIDEO: NASA ne arata cum se balanseaza Luna, ca un betiv notoriu

Cei de la Google updateaza hartile cam o data la 2-3 ani de zile si fac exceptie de la aceste termene doar in cazuri exceptionale, cum ar fi catastrofele care schimba geografia locului. De exemplu, imaginile cu coasta Japoniei, dupa cutremurul si tsunami din 11 martie, au aparut pe site la 3 zile distanta. 

Iata cum arata Harta Google Maps, acum:

Suprapunerea proiectului peste harta:

Citeste despre Pasajul Basarab:

Cum a aratat Pasajul Basarab in noaptea dinaintea inaugurarii. Astazi s-a lasat cu scandal. VIDEO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO