Patru instrumente valoroase, furate de pe aeroportul din Berlin, au fost recuperate in Romania. Cat cereau 2 romani pe ele

Ultima actualizare: 11-01-2016 02:57

Politistii romani au reusit sa recupereze patru instrumente rare si extrem de valoroase, furate vara trecuta de pe aeroportul din Berlin.

Trei oboaie si un corn englez urmau sa fie expuse, insa au disparut, inainte de a ajunge la cala. Acum doua zile, doi romani incercau sa le vanda la Conservator pe un pret de trei ori mai mic decat cel real.

Trei dintre instrumente sunt noi si sunt insotite de un adevarat arsenal de accesorii. Acum doua zile doi romani incercau sa le vanda la conservator. Cereau pentru ele mai putin de 15.000 de euro.

Cei doi romani nu au deocamdata un statut clar, pentru ca nu exista dovada ca ei ar fi fost implicati in furtul instrumentelor muzicale. Insa politistii trebuie sa afle cum au ajuns acestea in Romania.

Peste cateva zile obiectele vor fi inapoiate proprietarului german. In elita mondiala a oboistilor intra si un roman, stabilit de asemenea in Germania: George Niculescu Monteoru.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO