"Hotul de cercei" din cartierul Militari a fost prins de politisti. Barbatul era consumator de droguri

Ultima actualizare: 16-12-2014 00:09

Un individ periculos, care isi facea veacul prin Cartierul Militari din Bucuresti si ataca femei singure pe strada, a fost prins de politistii care l-au vazut cum efectiv i-a smuls din urechi cerceii unei batrane.

Intr-o clipa, talharul a luat-o la fuga printre blocuri, dar a fost ajuns din urma de agenti. Asupra lui s-au gasit nu doar bijuterii, ci si droguri si seringi.

Alexandru Platon, in varsta de 31 de ani, a reusit sa inspaimante o multime de femei singure din Cartierul Militari, care locuiesc in zona delimitata de bulevardele Iuliu Maniu si Uverturii. Pana acum, patru victime au venit la sectia de politie sa depuna plangeri, dupa ce au fost talharite pe strada. Dar e posibil sa fie mult mai multe.

Unul din atacurile comise de Alexandru Platon s-ar fi petrecut chiar pe o strada din zona. Victima i-a cazut o batrana de 87 de ani. Culmea, in urma cu putin timp, o alta femeie din acea scara de bloc a fost talharita in acelasi mod.

Politistii l-au prins, vineri seara, pe talhar si au alfat ca de fiecare data folosea aceeasi metoda barbara: le smulgea femeilor cerceii de aur din urechi. Isi alegea victimele dintre femeile in varsta si, in mod curios, nu se ostenea sa dea atacul departe de casa: una dintre batranele pradate este chiar o vecina de-a lui.

Dupa ce au pus mana pe el, politistii si-au dat imediat seama ca au de-a face cu un consumator de droguri. Asupra lui au gasit metadona, un inlocuitor pentru heroina, prescrisa in cazul tratarii consumului cu acest drog periculos.

Suspectul, Alexandru Platon, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si ar putea sa faca peste 7 ani de inchisoare, daca va fi gasit vinovat pentru talharie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO