Patronii unei bijuterii din Capitala au fost torturati de falsi politisti

16-03-2011 18:43

Banii nu aduc fericirea si putin a lipsit sa nu le aduca moartea unor turci patronii unui magazin de bijuterii din Bucuresti. Cei doi barbati au fost rapiti de indivizi deghizati in politisti.

Fara sa ezite, talharii i-au torturat si le-au pus pistoalele la tampla ca sa afle cifrul seifului si codurile de acces in magazinul de lux. Cei doi cetateni turci se indreptau spre masina parcata cand brusc in fata lor au aparut trei indivizi care dupa ce le-au spus ca sunt de la politie, i-au urcat forat intr-o duba parcata in apropiere. Apoi a inceput cosmarul.

In magazinul pentru care hotii cereau in mod repetat codul de la sistemul de alarma se aflau bijuterii din aur in valoarea de cateva sute de mii de euro.

Pentru acesta comoara, talharii pareau capabili de orice. Din fericire ceva i-a facut sa se opreasca si sa se multumeasca doar cu banii din portofelele ostaticilor. Adica 2000 de euro. Dupa minute de agonie, unul dintre turci si-a revenit. Erau abandonati pe camp. Singur si-a carat prietenul la spital. Acesta din urma a fost inconstient doua zile. Politistii ii cauta in tot orasul pe atacatori.

Au deja un cerc de suspecti si se pare ca dubitaa cu care au fost transportati cei doi cetateni turci a fost deja identificata . Din primele date ar rezulta faptul ca atacatorii fie ii cunosteau pe cei doi turci sau exista si varianta conform careia au supravegehat indeaproape activitatea acestora in ultima vreme. Li s-au adresat pe nume in momentul atacului. Infractorii, cinci la numar, aveau foarte multe date despre cei pe care ii amenintau cu arma la tampla.

In momentul de fata politistii fac cercetari pentru mai multe infractiuni talharie, uzurpare de calitati oficiale, nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26