Clipe de groaza pentru pasagerii unui avion care trebuia sa aterizeze pe Otopeni. "Toti erau galbeni, nu puteau vorbi"


Ultimul update: Vineri 26 August 2016 06:58
Data publicarii: Marti 23 August 2016 18:38
Categorie: Stiri actuale

Pasagerii unui avion care nu a putut ateriza pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza furtunii puternice din Capitala, spun ca au vazut moartea cu ochii.

Aeronava a trecut prin turbulente periculoase, dar in final a ajuns in siguranta pe Aeroportul Mihail Kolgalniceanu din judetul Constanta.

Speriati, romanii care se intorceau din Portugalia nu si-au mai putut continua calatoria cu avionul.

79 de pasageri se aflau in aeronava care venea din Portugalia si care a aterizat pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, la scurt timp dupa miezul noptii. Cei mai multi dintre ei erau romani, care se intorceau din vacanta.

Oamenii spun ca, pana au ajuns la sol, au trecut prin momente de groaza din cauza turbulentelor.

"Ne-au abandonat aici. Am platit, am venit din concediu ... cum sa pui un om care a trecut printr-o situatie grava de panica sa zboare cu acelasi avion cu acelasi personal, toti erau galbeni, nu puteau sa vorbeasca si nu stiau ce sa faca." - povesteste un pasager.

Cand au pasit pe pamant, multi dintre pasageri nici nu au vrut sa mai auda de posibilitatea de a-si continua drumul cu avionul si au cautat alte solutii ca sa ajunga acasa.

Turist: "Am trecut prin niste turbulente foarte periculoase. Am decis sa cobor din avion. Probabil o sa luam un taxi pana in Constanta si de aici cu trenul sau cu autobuzul pana in Bucuresti. Agentia de turism nu ne-a raspuns nici la telefon nici la SMS. Romania, asta e."

Si o aeronava privata a fost nevoita marti-noapte sa aterizeze in Constanta in loc de Bucuresti, din cauza vijeliei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO