Panica intr-un camin din Timisoara. Pompierii au instituit partial planul rosu de interventie

09-05-2016 17:07

camin

Panica intr-un camin studentesc din Timisoara. Zeci de studenti au fost evacuati dupa ce dintr-o camera a inceput sa iasa un fum gros.

Au fost alertati pompierii care au instituit partial planul rosu de interventie. La fata locului a fost adus inclusiv un spital mobil, insa din fericire, nu a fost nevoie de el.

Alerta a fost data la ora pranzului, cand de la etajul doi al unui camin al Universitatii de Agronomie a inceput sa iasa un fum gros. Speriati, studentii au sunat la 112. Pentru ca in camin erau zeci de tineri, autoritatile au decis sa instituie partial planul rosu de interventie.

12 autospeciale de pompieri si mai multe ambulante au sosit in graba la fata locului. Salvatorii erau pgatiti sa monteze de urgenta si un spital mobil. In cateva minute, pompierii au reusit sa ii evacueze pe toti studentii blocati la etajele superioare.

Cel mai probabil, flacarile au pornit dintr-o camera, unde o studenta a lasat mancarea nesupravegheata. Studentii au putut sa se intoarca in camerele lor dupa aproximativ doua ore.
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO