Paine mucegaita si alimente expirate, intr-un club de lux din Mamaia. Presedinte ANPC: "Zona de fite pe banii romanilor"

Ultima actualizare: 15-07-2015 07:04
produse expirate

Toxiinfectie alimentara pe bani grei. Cu asta risca sa se aleaga turistii care nu sunt atenti ce mananca in concediu, la Mamaia. Inspectorii OPC au verificat terasele, cluburile si restaurantele din nordul statiunii, zona cea mai scumpa.

Surprizele neplacute le-au avut NU la chioscurile de la marginea drumului, ci intr-un club renumit, unde frigiderele erau pline cu alimente expirate sau stricate.

Chiar si inspectorii OPC s-au ingrozit de ce au gasit in bucataria unui club de fite din Mamaia. Petrecaretii, care lasa in fiecare weekend zeci de milioane acolo, habar n-au cu ce sunt serviti, cand isi comanda de mancare.

Angajatii au dat vina pe o pana de curent, care ar fi lasat frigiderele fara sursa de alimentare si din acest motiv mancarea s-a stricat. Asta nu explica insa ce cautau acolo produsele expirate.

Presedinte ANPC: "O dezamagire totala, zona de fite pe banii romanilor. Ei fac fite, nu romanii, ei mananca si paine mucegaita".

Autoritatile n-au mai stat pe ganduri si au inchis restaurantul.

Proprietarul a fost amendat cu 25 de mii de lei. Si nu va avea voie sa isi redeschida afacerea pana nu o face corect si sanatos.
 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO