Pastrati toate bonurile fiscale primite intre 1 februarie si 29 martie. Cum puteti intra in Loteria cu premii de 1 milion RON

Ultima actualizare: 04-02-2015 06:45

Bonurile fiscale va pot aduce premii de pana la un milion de lei.

Orice bon fiscal emis in Romania de la 1 februarie si pana la finalul lunii martie se poate transforma intr-un loz castigator, la Loteria bonurilor fiscale din 13 aprilie.

Daca vreti sa aveti o sansa la Loterie, incepand de duminica trebuie sa adunati toate bonurile pe care le primiti pentru produsele cumparate pana pe 29 martie. Suma de pe bon trebuie sa se incadreze intre 1 si 999 de lei.

Pe 13 aprilie se va face prima extragere. Castigatorul va fi cel care are bonul fiscal cu data si suma extrasa la loterie.

De exemplu, daca la loterie vor fi extrase cifrele 2 si 25, atunci sunt castigatoare toate bonurile emise pe 2 cu valoarea de 25 de lei. Totusi ministerul de Finante va stabili abia saptamana viitoare daca bila cu ziua extrasa va fi valabila si pentru luna februarie si pentru martie sau daca va fi castigatoare o singura zi din cele doua luni.

De exemplu, daca va fi extrasa data de 2 sa castige si bonurile din 2 februarie si din 2 martie sau numai cele din februarie respectiv martie.

Pe de alta parte, Guvernul a adoptat o ordonanta care prevede ca orice roman poate sa plece din magazin fara sa plateasca produsul sau serviciul daca un comerciant refuza sa ii dea bon fiscal.

Rezultatele extragerilor, care dupa cea de la Paste vor fi lunare, vor fi publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO