Orasul Satu Mare este dominat de frica, dupa uciderea actritei de 41 de ani. Politia lucreaza la portretul atacatorului

13-11-2014 12:44


Oamenii se tem sa ma iasa din case dupa lasarea intunericului, pentru ca un posibil ucigas si violator in serie se plimba inca liber pe strazi. Ei spera ca autoritatile sa-l prinda cat mai repede.

Din clipa in clipa vor sosi si analizele de laborator, care vor arata daca Gabriela Dorgai a fost si violata inainte sau dupa ce a fost omorata.

Locuitorii orasului spun ca au ajuns sa uite mereu peste umar cand ies din casa, mai ales cand au aflat ca atacul brutal asupra actritei a fost urmat de un altul, iar agresorul ar putea fi acelasi.

Pe baza descrierilor facute de vanzatoarea care a reusit sa scape din mainile atacatorului, dar si a altor martori care au vazut un individ suspect dand tarcoale in zona digului, anchetatorii lucreaza la un portret robot al suspectului. Ei cred ca ar putea avea de-a face cu un violator in serie sau chiar cu un necrofil, daca analizele confirma ca actrita a fost violata post-mortem.

Zona digului din centrul orasului Satu Mare, un loc de promenada pentru tineri si varstnici deopotriva, este acum pustiu dupa lasarea serii. Poate doar cateva persoane fara adapost se mai aventureaza pe acolo. Locuitorii orasului spera ca viata lor sa-si reia cursul normal, cand suspectul va fi prins.

Anca Similar, actrita: "Ce ma nelinisteste in continuare este faptul ca ma gandesc zilnic ca noi de fapt traim intr-un oras european si ca suntem in mileniul 3 si ca ar fi bine ca oricand, fie zi, fie noapte, sa ne putem plimba linistiti absolut oriunde in acest oras."

Mamele de fete au ajuns chiar sa le supravegheze pas cu pas, ca nu cumva sa se aventureze in zona periculoasa, unde au fost atacate actrita si ulterior, vanzatoarea.

 

Uciderea brutala a Gabrielei Dorgai a impresionat sute de oameni. Cu totii vor putea veni sa-si ia ramas bun de la ea: trupul neinsufletit va fi depus la capela cimitirului greco-catolic. Iar inmormantarea va avea loc vineri, la ora 12.

Tags: actrita, crima, ancheta,

VIDEO PROTVPLUS.RO