O femeie din Vaslui a murit dupa ce un aparat de cafea i-a explodat in fata. Martor: "Era cazuta pe jos, desfigurata"


Ultimul update: Joi 06 Octombrie 2016 07:04
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2016 21:25
Categorie: Stiri Socante

Incident teribil in Vaslui, unde o femeie de 43 de ani a murit luni seara, dupa explozia unei rasnite electrice de cafea in magazinul unde aceasta lucra.

In incapere se mai afla si o clienta, in varsta de 57 de ani, care a fost ranita, insa a scapat cu viata. Vecinii spun ca aparatul care macina cafeua se afla in functiune, iar suflul exploziei a spart geamurile si vitrinele din magazin. Pompierii impreuna cu politistii au inceput o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat.

Momentele de panica au avut loc luni seara, intr-un cartier din Vaslui. Vecinii povestesc ca din magazinul femeii de 43 de ani s-a auzit o explozie puternica si au iesit imediat sa vada ce s-a intamplat.

"Am auzit bubuitura, am iesit in strada. Am zis ca a explodat un butoi in beci. Cand a deschis sotul poarta, iesea fum din magazin. Gestionara era cazuta jos, desfigurata. I-am dat un cearceaf si a asezat-o pe el", povesteste o vecina.

Femeia se afla in magazin alaturi de o clienta si incerca sa ii prepare o cafea. Nimeni nu isi explica cum o componenta a aparatului care macina boabele a explodat, s-a desprins si a ranit-o mortal pe vanzatoare.

Femeia a fost transportata la spital cu rani grave, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. In urma au ramas doi copii, unul de 5 si celalalt de 12 ani si sotul aflat la munca in strainatate. Clienta de 57 de ani, aflata la intrarea in magazin, a scapat cu viata.

Ana Rinder, manager Spitalul de Urgenta Vaslui: "Victima, in varsta 43 ani, a fost adusa la spital in soc hemoragic, cu politraumatism sever prin explozie, cu membrele superioare amputate, eviscerata, cu traumatism facial masiv. Cu toate eforturile medicilor, nu a putut fi salavata. Cealalta victima este stabila, dar este in stare de soc."

O ruda a clientei ranite spune ca rasnita ar fi explodat din cauza unui scurtcircuit.

"Vanzatoarea a incercat sa conecteze doua cabluri pentru a deschide un radio si o cafetiera care nu functiona foarte bine a explodat. Cioburile au sarit in frigider, iar din cauza exploziei, geamurile s-au spart", spune o martora.

Pompierii nu au stabilit inca de la ce a izbucnit explozia si acum incearca sa afle ce s-a intamplat in acel moment in magazin. Politistii au inceput si ei o ancheta pentru a afla cine se face vinovat de cele intamplate.

VIDEO PROTVPLUS.RO