O femeie din Hunedoara i-a trimis 11.000 € unui bărbat cunoscut pe Facebook. Ce i-a promis escrocul

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Misiune aproape imposibilă pentru poliţiştii din Hunedoara. O pensionară de 68 de ani din oraşul Petrila a venit şi le-a cerut sprijinul pentru a recupera nu mai puţin de 11.400 de euro pe care i-a trimis unui bărbat, deşi nici măcar nu îl cunoaşte.

S-a lăsat însă păcălită pe Facebook de promisiunea acestuia că îi va da înapoi ”o valiză cu bani", lucru care, evident, nu s-a mai întâmplat. 

Femeia a fost toată viaţa contabilă la o firmă şi a ştiut să fie cumpătată cu banii. La începutul toamnei, a început să discute cu un necunoscut pe o reţea de socializare. Persoana respectivă s-a prezentat ca fiind un american care lucrează în Siria.

Acesta i-a promis  ”o valiză plină cu bani". Urma că femeia să plătească 1.200 de euro, costul livrării. Lucru pe care l-a şi făcut. Iar episodul s-a repetat de câteva ori. Ultima dată, i-a trimis necunoscutului 8.200 de euro, undeva, în Indonezia.

După ce a primit banii, ”americanul” nu a mai răspuns la telefon.

Femeia speră că măcar poliţia să o ajute să îşi recupereze cei peste 11.000 de euro pe care i-a virat în conturile acestuia. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO