O femeie din Galați a fost evacuată cu forța de jandarmii pe care tot ea i-a chemat. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare: 06-01-2021 09:24

Scandal de zile mari într-un bloc din Galaţi, după ce jandarmii au evacuat-o chiar pe femeia care îi chemase să o ajute.

 

Aceasta locuia fără forme legale alături de o femeie de 77 de ani, pe care se oferise să o îngrijească. După o ceartă aprinsă legată de bani, pensionara i-a cerut femeii să părăsească apartamentul.

O femeie de 47 de ani a chemat jandarmii să o ajute, reclamând că rudele pensionarei de care are grijă vor să o dea afară din casă.

În situaţia actuală, pentru că femeia nu avea niciun drept asupra apartamentului, oamenii legii i-au spus că trebuie să părăsească locuinţa.

Jandarm: ”Doamnă, vă rog frumos să părăsiţi locuinţa. Cum aţi intrat dumneavoastră în locuinţa respectivă? Întrebaţi unde este cheia de la casă, da?".

Jandarmii au aflat că femeia de 47 de ani se mutase în apartamentul pensionarei în urmă cu 3 săptămâni şi, în schimbul găzduirii, trebuia să aibă grijă de bătrână.

La scurt timp după mutare, au apărut şi discuţiile legate de bani, imediat după ce femeia de 77 de ani a primit pensia.

 

Evacuată și amendată cu 1.000 de lei

 

- Lucrez pentru ea şi cheile sunt la mine.
- Nu lucraţi pentru nimeni.
- Atâta timp cât cheile de la casă sunt la mine, dumneavoastră nu aveţi niciun drept să mă daţi afară...
- Doamnă, proprietara este aici.
- Proprietara este senilă.
- Nu decideţi dumneavoastră. Astea sunt cheile
”.

Speriată de cele întâmplate, pensionara, care are copiii plecaţi în Germania, a apelat la câteva rude pentru a o ajuta să o dea afară pe femeia care îi creează probleme.

Jandarmi: Luaţi-o. Acum! Nu ne jucăm cu legea, doamnă. Acum proprietarul nu mai doreşte să vă lase.
Femeie: Stai, domnule, să îmi iau lucrurile, că am lucrurile acolo. Am văzut, hai. Ce-ai, domnule, eşti sănătos la cap? Nu mă trageţi, vă rog frumos.
Jandarmi: Haideţi, vă rog să vă conformaţi”.

Pentru că între proprietara apartamentului şi femeia de 47 de ani nu fusese încheiat niciun act juridic, jardarmii au scos-o cu forţa din casă pe cea de-a doua şi au şi amendat-o cu 1.000 de lei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO