O femeie din Arges a murit in conditii suspecte. Rudele dau vina pe sotul ei, pe care il banuiesc de infidelitate


Ultimul update: Luni 29 Septembrie 2014 07:08
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014 07:29
Categorie: Stiri actuale

Viata unei femei de 73 de ani din comuna argeseana Lunca Corbului s-a sfarsit joi seara in conditii greu de lamurit deocamdata.

Batrana a cazut ca secerata in curtea fratelui ei, dupa un scandal cu sotul, pe care l-ar fi acuzat de infidelitate. Rudele spun ca omul - de 86 de ani - ar fi avut o relatie cu consateanca mai tanara si, din cauza ei, nu mai era liniste in casa celor doi. Medicii legisti si politistii trebuie sa faca acum lumina in acest caz.

Batrana s-a certat joi seara cu sotul ei, si - cred rudele - intr-un execs de furie, omul ar fi lovit-o. Femeia s-a refugiat apoi in curtea fratelui ei.

"Pana sa dau telefon la politie, ea a cazut pe o lada acolo, asa in nestire si dupa aceea, cu capul de pamant. Avea urme, era zgariata aici, o batea in fiecare seara" a povestit fratele victimei.

Speriat, omul a sunat la salvare. "Am gasit o doamna decedata si am incercat manevre de resuscitare, fara rezultat. S-a lovit de o alee de ciment si are un hematom epicranian drept" au constattat medicii de la Serviciul de Ambulanta Arges.

Luat la intrebari de anchetatori, batranul spune ca nu a ridicat mana niciodata asupra sotiei.

Suspect:Ea e de vina
Reporter: De ce?
Supect: Am avut niste paine si mi-a luat-o si mi-a pitit-o.
Reporter: Si de asta ati batut-o?
Suspect: Nu, am luat-o doar de mana si am dat-o afara.

Apropiatii celor doi spun ca in casa lor era mereu scandal, din cauza zgonurilor ca batranul ar fi avut o aventura cu o femeie de 37 de ani din comuna. Femeia acuzata de rudele batranei ca i-a stricat acesteia casnicia, neaga insa relatia.

Politistii l-au dus pe batranul de 86 de ani la audieri. Vineri, ei vor primi si rezultatul medicilor legisti, care ii va ajuta sa stabileasca ce i-a adus femeii moartea.

 

9 suspecti retinuti in cazul unei crime comise in Buzau. Noile descoperiri facute de anchetatori
Macel intr-o casa din centrul Clujului. Un barbat si-a macelarit iubita si pe noul prieten al acesteia
VIDEO PROTVPLUS.RO