O femeie, care se pretindea medic şi făcea proceduri de microchirurgie estetică fără drept, cercetată de poliţişti

Ultima actualizare: 03-12-2020 18:28

O femeie, care pretindea că este medic şi făcea proceduri de microchirurgie estetică fără a a avea acest drept, este cercetată de poliţişti sub acuzaţiile de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.

În ultima vreme au apărut plângeri ale unor tinere care plăteau căteva sute de euro pentru a-și face mici intervenții estetice. Acestea susțin că după ce au vizitat-o pe această pretinsă doctoriță, din Republica Moldova, ar fi avut probleme de sănătate.

Așa a ajuns povestea la urechile anchetatorilor, care de joi dimineață au descins la câteva adrese, nu doar în București, ci și în Constanța, asta pentru că, spun surse apropiate de anchetă, există bănuiala că această tânără, care își racola clientele de pe Facebook, și-ar fi deschis un cabinet întâi în Constanța, apoi în Capitală, pretinzând că este chirurg estetician și că este abilitată să facă aceste intervenții microinvazive de chirurgie estetică, de la lifting facial până la aranjarea buzelor, chiar dacă ea nu ar fi avut un certificat de liberă practică emis de autoritățile de la București.

După aceste percheziții, după ce au încercat să strângă suficiente probe, polițiștii o vor duce la audieri la Servciul de Investigații Criminale, ofițerii acestui serviciu fiind cei care instrumentează această investigație a unui presupus medic fals estetician.

Aceasta s-ar putea alege cu acuzații de ordin penal. Ba chiar există riscul ca la finalul acestor audieri, împotriva ei să fie luate și măsuri preventive.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO