O femeie din Botosani a inceput sa arunce cu obiecte pe geam, dupa ce ar fi parasit-o barbatul. "I-au oprit si gazul"

Ultima actualizare: 03-11-2016 07:07
contabila

Mobilizare impresionanta de forte, in Botosani. Pompierii, paramedicii si politistii au fost solicitati sa intervina dupa ce o femeie a inceput sa arunce cu diverse lucruri, de la etajul 3.

A azvarlit pe fereastra inclusiv o masa, spun vecinii, care s-au speriat si au chemat ajutoare.

Dupa 3 ore in care nu au reusit sa comunice cu ea, echipele de interventie au scos-o fortat din apartament, dupa ce au intrat in locuinta cu ajutorul unei scari.

Pentru ca reprezenta un pericol atat pentru ea, cat si pentru vecini si trecatori, pompierii si politistii au fost nevoiti sa puna la cale un plan prin care sa o scoata din apartament pe femeia de 50 de ani, care ii ignora complet.

Vecina: "Lucrurile ei au fost toate aruncate din casa. O depresie, ceva. E o femeie foarte buna, cu mult bun simt, are 2 facultati. Dar depresia asta, din cauza unui barbat. Unul care a cautat numai sa profite de ea si si-a batut joc de ea."

In timp ce locatarii au adunat din fata blocului lucrurile azvarlite pe fereastra de vecina lor, oamenii legii au incercat - zadarnic - sa o convinga sa le deschida usa.

Politistii au aflat ca femeia a fost casatorita pana in urma cu cativa ani. Dupa divort, s-a mutat din judetul Neamt in Botosani, unde a cunoscut pe cineva.

Se pare insa ca barbatul a parasit-o, iar de cateva zile, spun oamenii, ar fi intrat in depresie. Salvatorii nu au reusit sa comunice cu ea, asa ca au intrat intr-un apartament, aflat la etajul 4, apoi au coborat cu o scara, in balconul femeii, la etajul 3.

Pompieri: "Prin balcon, dar am tinut-o de vorba partea cealalta. Sa ii distragem atentia. E riscant. Are toate usile deschise. Daca ne vedea in balcon, mai apucam sa punem mana pe ea?!"

Colonel Cristian Amarandei, inspector sef ISU Botosani: "A avut manifestari nervoase, a aruncat bunurile din locuinta si punea in pericol viata celorlalti cetateni."

Locatar: "A aruncat cu obiecte pe aici pe jos. Ce a apucat sa ia din casa, a aruncat."

Reporter: "Putea sa puna viata trecatorilor in pericol?"

Locatar: "E clar. Au venit si i-au oprit si gazul. Era pericol."

Dupa ce a fost scoasa din casa, femeia a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata la Spitalul de Psihiatrie din Botosani pentru evaluare si tratament.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO