O crimă petrecută acum 15 ani în Neamț a ieșit la iveală. Cadavrul unei fete, găsit îngropat în curtea casei tatălui ei

Ultima actualizare: 21-10-2021 10:06

O crimă teribilă, petrecută în anul 2006, a ieșit abia acum la iveală, în județul Neamț. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, principalul suspect, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat că și-a ucis fosta soție și fetița.

Anchetatorii au găsit în grădina casei individului, scheletul copilei și încercă să îl descopere și pe cel al mamei.

Suspectul refuză să colaboreze cu anchetatorii și riscă să își petreacă următorii 25 de ani după gratii dacă va fi găsit vinovat.

Tragedia s-ar fi petrecut în urmă cu 15 ani când bărbatul şi-a răpit practic familia după divorţ, soţia în vârstă de 26 de ani şi pe fetiţa lor de 5 ani. De atunci, Magdalena şi Andreea au dispărut fără urmă.

Ursu Mihai – socrul suspectului „S-a dus cu ea în drum să le ia de îmbrăcat de încălţat şi o aduce înapoi. Până să ajung în drum el a plecat cu maşina. Până să ajung a dispărut şi nu a mai venit înapoi”.

Toţi aceşti ani au trecut chinuitor pentru socrul suspectului, care nu mai ştia nimic de fiica şi nepoata lui. Ieri dimineaţă a primit cea mai cumplită veste din viaţă.

Mihai Ursu – socrul suspectului: „Cred că el s-a răzbunat pe ea. De fata mea a zis aşa, eu am crescut-o, eu o omor”.

Anchetatorii au luat din start în calcul posibilitatea unei duble crime dar, timp de 15 ani, nu s-a mai întâmplat nimic în acest caz. În luna ianuarie însă, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor. Iar ieri au venit la locuinţa din Târgu Neamţ a familiei.

Marius Ianuş – procuror criminalist parchetul tribunalui Neamţ; „Cu ocazia acestei perchezi’ii fiind identificate în curtea acelei locuinţe rămăşiţele unui cadavru uman posibil al unei persoane minore”.

Suspectul refuza să colaboreze cu oamenii legii dar au obţinut destule probe iar un judecător pentru drepturi şi libertăţi l-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vecinii sunt şocaţi de cele auzite.

Reporter: Despre fata asta s-a ştiut că a dispărut?

Vecin: Nu, nimeni nu a ştiut. Au rămas oamenii speriaţi. Nu s-a mai întâmplat în zona asta.

Anchetatorii încearcă acum să facă lumină şi în cazul fostei soţii.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO