O bătrână, găsită moartă pe o stradă din Târgoviște. Ce au găsit polițiștii în buzunarul ei

Ultima actualizare: 19-09-2019 17:35

Moarte învăluită în mister, joi dimineaţă, la Târgovişte! O femeie, de 73 de ani, a fost găsită fără suflare, pe un trotuar, lângă un pasaj de la ieşirea din oraş.

Deocamdată, anchetatorilor nu le este clar dacă este vorba despre o moarte accidentală, o crimă sau o sinucidere. Un biciclist care se îndrepta către serviciu a fost cel care a făcut tristă descoperire, în jurul orei 7 dimineaţa. A sunat, speriat, la 112, să anunţe că a găsit o persoană decedată, la marginea drumului.

Adrian Grigorescu, martor: ”Nici nu ştiu cine este, n-am ştiut că e o doamnă până nu a ajuns salvarea.”

Femeia a murit în urma trautatismelor, fie pentru că a căzut de la înălţime, fie lovită de o maşină.

Localnic: ”Poate, cumva, a lovit-o ceva, e lovită, altfel nu se înţelege. Să nu fie maşina, poate să fie aruncată de acolo”.

Localnică: ”Mi se pare dubios dacă a căzut de acolo de sus...”

Poliţiştii au găsit în hainele victimei cartea de identitate, cardul de sănătate şi câteva acte. Aşa au aflat că este vorba despre o femeie, de 73 de ani, din Priseaca, Dâmboviţa. Deocamdată, nu au alte amănunte despre ea.

Localnic: ”Cine ştie, o fi băut, o fi omorât-o, săraca! Doamne fereşte..”

Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, iar specialiştii vor stabili cauza morţii. Între timp, poliţiştii caută martori care ar putea lămuri împrejurările în care a decedat femeia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO