O batrana de 87 de ani, din Arad, a fost gasita decedata dupa ce i-a luat casa foc. "Am spart geamul si am intrat cu galeata"

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Viata s-a incheiat crunt miercuri pentru o biata batrana din judetul Arad, care nu mai avea pe nimeni langa ea.

Femeia, in varsta de 87 de ani, a murit intoxicata cu fum dupa ce canapeaua pe care dormea a luat foc. Din primele cercetari, se pare ca incendiul ar fi fost provocat - din greseala sau neatentie - chiar de victima.

Batrana locuia singura, intr-o casa din comuna Livada, aflata la cativa kilometri de Arad si se afla in grija unei vecine. Femeia ii aducea mancare in fiecare zi, iar aseara a observat ca iese fum din locuinta.

Vecina: "Am venit ca de obicei sa-i aduc mancare si nu mi-a deschis usa cand am intrat in curte mirosa a fum, dar nu tare, am strigat-o: tanti, tanti! si la geam si la usa si se vedea un pic fum pe la crapaturi la geam si am mers repede la sotul. Si era un fum de numai si am sunat la pompieri."

Canapeaua pe care se odihnea batrana s-a aprins si a ars mocnit.

Vecin: "Am vazut ca iese fum din camera si atunci am spart geamul si am intrat cu galeata. Am carat apa si am stins focul. Din cate am vazut, ea a dat foc si s-a retras intre bucatarie si camera sa se bage acolo si acolo am gasit-o. "

Femeia nu a mai putut fi salvata.

Plutonier adjutant Blaj Catalin ISU Arad : "In interiorul imobilului am gasit o persoana de sex feminin decedata, incendiul s-a manifestat in dormitorul imobilului."

Pompierii au deschis acum o ancheta pentru a stabili ce a provocat incendiul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO