Noutati in cazul fetitei de 3 ani, ucise in Giurgiu. Suspectul poate fi vinovat si in cazul unei copile de 9 ani, disparuta

Ultima actualizare: 01-05-2014 07:01

Detalii ingrozitoare au iesit la iveala in cazul fetitei de trei ani din Giurgiu, care a disparut saptamana trecuta si a fost gasita moarta, pe un camp. Medicii legisti au confirmat faptul ca fata a fost ucisa, dupa ce a fost violata.

Procurorii l-au retinut pe cel banuit inca de la inceput, dar cred ca suspectul ar putea fi implicat si intr-un alt caz de disparitie: o fetita de 9 ani, care este cautata inca din 2011, in aceeasi zona frecventata de individul de 49 de ani.

Ca si Geanina, fetita de trei ani rapita, violata si apoi ucisa pe un camp de la periferia Giurgiului, Ana-Maria, locuia tot la marginea orasului. Pe cand avea 9 ani (in 2011), a plecat de acasa sa-si ia o inghetata de la un magazin din apropiere. Atunci a fost vazuta pentru ultima oara.

Nimeni, de trei ani de zile, nu stie nimic de soarta ei. Prima data, procurorii si politistii din Giurgiu au crezut ca cineva din anturajul familiei ar fi trecut-o granita si apoi ar fi vandut-o unei retele de traficanti de carne vie din strainatate. Nu au existat insa dovezi la acea vreme, asa ca nimeni nu a fost retinut sau arestat.

Acum insa exista un suspect de 49 de ani care a fost retinut in prima instanta de procurori, apoi arestat de judecatorii din Giurgiu, timp de 30 de zile, pentru violarea si uciderea Geaninei, fetita de 3 ani. Cei care se ocupa de acest caz incearca sa vada daca nu cumva acelasi barbat de 49 de ani este vinovat si de disparitia Anei-Maria, fata de 9 ani care nu a mai fost vazuta din 2011.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO