Noul ambasador al Marii Britanii la București, Andrew Noble, i-a prezentat lui Meleșcanu scrisorile de acreditare

Dată publicare: 23-08-2018 21:37
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Melescanu si Andrew Noble

Șeful diplomației române, Teodor Meleșcanu, l-a primit joi pe ambasadorul agreat al Marii Britanii în România, Andrew Noble, care i-a prezentat copiile scrisorilor de acreditare.

În acest context, cei doi au discutat despre importanţa Parteneriatului Strategic dintre cele două state, informează Agerpres.

„Întrevederea a reliefat stadiul excelent al relaţiei româno-britanice, întemeiate pe Parteneriatul Strategic bilateral încheiat în 2003 şi perspectivele de cooperare în contextul evoluţiilor la nivel european. A fost agreată în acest sens necesitatea şi importanţa consolidării Parteneriatului Strategic, prin adaptarea la noile realităţi europene şi bilaterale, inclusiv în perspectiva apropiatei Preşedinţii a României la Consiliul Uniunii Europene", informează MAE, într-un comunicat.

Ministrul român a urat succes ambasadorului Andrew Noble în îndeplinirea mandatului în România, exprimând încrederea pentru o bună cooperare, mai ales ţinând cont de experienţa sa diplomatică anterioară în ţara noastră, se menţionează în comunicat

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO