Noi detalii cutremurătoare în cazul fetei de 14 ani ademenită pentru a întreține relații sexuale cu un om de afaceri

Ultima actualizare: 10-09-2020 18:12

O poveste șocantă a ieșit la iveală în județul Cluj.

 

O copilă de numai 14 ani ar fost ademenită cu tot felul de cadouri scumpe și o locuință închiriată, pentru a întreține relații intime cu un om de afaceri din București. Bărbatul de 50 de ani a profitat de naivitatea fetei mai bine de un an, de fiecare dată când avea deplasări în județul Cluj. În tot acest timp, mama fetei ar fi acceptat aranjamentul. Tatăl victimei era plecat la muncă în străinătate. El a aflat a aflat întreaga poveste și a anunțat imediat Poliția.

Fata de 14 ani l-ar fi cunoscut pe omul de afaceri la sfârșitul anului 2018, iar de atunci a început să se întâlnească frecvent cu el. Bărbatul avea o casă de vacanță în județul Cluj și venea periodic din Capitală, spun vecinii, cu afaceri.

Vecin: „Merge să stea cu el că ea nu mai poate să suporte trauma din partea maică-sii, taică-su fiind plecat în Germania, la muncă în perioada respectivă. Eu bănuiam că el trăiește cu ea.”

Bunica paternă spune că părinții copilei se aflau în proces de divorț din cauza mai multor neînțelegeri. Iar omul de afaceri din București ar fi închiriat pentru fată și mama ei un apartament în Dej.

Bunica fetei: „Fata o zis că s-a îndrăgostit de el. De un om de 50 de ani să te îndrăgostești tu, un copil de 15 ani, păi vă dați seama? Eu asta nu am vrut și nu am fost de părere și Doamne ferește ca un copil să ajungă la un domn de 50 de ani.”

Totul s-ar fi petrecut în timp ce tatăl fetei era plecat la muncă în Germania. La întoarcere, el l-ar fi denunțat pe bărbat, după ce s-a interesat de situația școlară a fetei lui și a aflat detaliile scandaloase.

Tatăl fetei: „Aici pe zonă a fost, pe la școală, pe la fete. A umblat pe acolo. Am fost la domnul director pe la școală și am aflat că i-a pus interdicție să mai meargă la școală.”

Anchetatorii au intrat pe fir. Bărbatul din București este arestat preventiv pentru act sexual cu un minor în formă continuată.

Giuliano Igna, purtător de cuvânt Judecătoria Dej: „În perioada ianuarie – decembrie 2019 ar fi întreținut nu mai puțin de 16 acte. De asemenea, a fost trimisă în judecată și mama victimei minore, care este acuzată de complicitate la săvârșirea acestei infracțiuni.”

Mama fetei este cercetată sub control judiciar.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO