Nepotul printesei Grace de Monaco s-a casatorit. Cine este tanara care l-a cucerit definitiv

27-07-2015 18:20


Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi

Pierre Casiraghi, nepotul lui Grace Kelly si fiul cel mai mic al printesei Caroline de Monaco, s-a casatorit in weekend, la 28 de ani. El a facut pasul cel mare alaturi de fata cu care formeaza un cuplu de sase ani.

Beatrice Borromeo, noua membra a familiei regale din Monaco, este una din cele mai bogate tinere din Italia. Mostenitoare a imperiului Borromeo, model, jurnalist si personalitate TV, ea este prietena cu cei mai mari creatori de moda din lume.

Chiar daca a fost ea insusi un subiect pentru presa, Beatrice a lucrat ca reporter special pentru revistele americane Newsweek si Daily Beast, iar in 2009 a devenit reporter full time pentru il Fatto Quotidiano, un cotidian serios din Italia.

Acum, ea a devenit sotia lui Pierre Casiraghi, intr-o ceremonie modesta, in cerc restrans, in Monaco. Cununia civila va fi urmata insa de o nunta ca-n povesti pe pe una din insulele familiei Borromeo.

Evenimentul va fi gazduit de castelul Rocca Borromeo di Angera din provincia Varese, aflat pe insulele Borromeo. Insulele poarta numele familiei Beatricei de cand au fost cucerite de stramosii ei, in secolul al XII-lea.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO