Muncitor salvat in ultima clipa, dupa ce a cazut in groapa pe care o sapa. Colegii sai dau vina pe pamantul din zona

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07

 Un muncitor de 41 de ani a fost salvat de pompierii din Pitesti dupa ce a cazut intr-o groapa adanca de cativa metri, iar malurile de pamant s-au prabusit peste el.

 Barbatul facea sapaturi pentru sistemul de canalizare din comuna Draganu, impreuna cu mai multi colegi. A cazut in groapa si imediat dupa aceea pamantul a venit peste el, acoperindu-l pana la piept. Ceilalti muncitori au sarit sa-l ajute si au chemat pompierii si ambulanta. Echipajul de urgenta a reusit sa-l scoata la timp din pamant pe barbatul care abia mai putea respira. Cat au durat manevrele, muncitorului i s-a administrat oxigen, ca sa poata rezista. Norocul lui este ca nu s-a ales cu fracturi sau organe interne strivite, ci doar cu cateva contuzii si o spaima zdravana.

Colegii muncitorului au rasuflat usurati cand au vazut ca a scapat aproape nevatamat. "Nu era prins de tot. Groapa e adanca. Noi lucram cu pamantul asta de ani de zile, e pericol oricand. Nu poti sa pui sprijiniri, nu poti sa-i faci ... e de asa natura, unde se face un camin nu se poate pune sprijiniri".

Maior Cristian, Badulescu ISU Arges : "respira destul de greu, i s-a administrat oxigen in prima faza de catre echipajul de la SAJ. Intotdeauna aceste interventii sunt dificile, datorita faptului ca exista un pericol suplimentar, acela de a surprinde personalul de interventie care actioneaza."

Pompierii le-au interzis muncitorilor sa mai continue lucrarea, pana la sosirea anchetatorilor. Muncitorul a fost transportat la spitalul judetean din Pitesti, pentru investigatii amanuntite. Inspectorii de munca ancheteaza acum incidentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO