Motociclisti inarmati cu ciocane si rangi au terorizat Londra. Martor: "Erau foarte cinici". Ce au descoperit politistii

Dată publicare: 05-05-2017 20:52
Dată actualizare: 08-05-2017 07:08


Motociclisti inarmati

Patru barbati, ale caror fete erau acoperite de castile de protectie, goneau pe strazile Londrei.

Nimic neobisnuit pana aici, insa tinerii purtau asupra lor ciocane si rangi, cu care, cred anchetatorii, ca s-ar fi intors de la un jaf pe care il dadusera in toiul zilei.

Fotograful Alex Lentati se afla in zona atunci cand i-a surprins pe cei patru in aceasta ciudata ipostaza. Se pare ca hotii erau atat de grabiti sa se sustraga de la fapta si dornici sa scape de ochii politistilor, incat nici macar n-au sesizat ca obiectele, pe care le tineau la vedere, i-ar fi putut da de gol.

In plus, fotograful Alex sustine ca cei patru se apropiau deranjant de mult de el: "Pe masura ce scuterul s-a apropiat de mine, si-a schimbat directia brusc directia si aproape ca a dat peste mine, izbindu-ma de o cladire... Unul dintre ei flutura ciocanul ca si cum ne-ar fi transmis sa nu se apropiem de ei sau sa nu cumva sa ii urmarim. Erau foarte cinici."

 

In momentul in care au intrat in posesia fotografiilor, politia a deschis o ancheta.

"Lucram din greu sa asiguram protectie civililor si sa tinem infractorii care gonesc pe scutere departe de strazile populate. Luam in serios acest caz si l-am clasat in topul prioritatilor pentru a-i putea identifica si aresta acesti ofensatori care acorda putin atentie propriei lor sigurante si a celor din jurul lor... Este important ca publicul sa fie constienti de tot ceea ce se intampla in jurul lor in absolut orice moment si sa se protejeze", sustine reprezentantul Politiei din Westminster Peter Ayling.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO