Momente de panica printre locatarii unui bloc din Targu Mures. Toti au fost evacuati dupa ce a izbucnit un incendiu

Ultima actualizare: 12-06-2017 06:54

 Un incendiu puternic a avut loc vineri dimineata intr-un cartier din Targu Mures.

Un restaurant amenajat la parterul unui bloc de locuinte a ars in intregime. Pompierii au fost nevoiti sa evacueze blocul, din cauza fumului gros care a invadat imobilul. In final, din restaurant nu s-a mai putut salva nimic.

Alarma a fost data de o femeie din blocul in care se afla restaurantul. Locatara a vazut fumul gros care urca spre etaje si a sunat la 112.

Locatara care a dat alarma sustine ca s-a speriat foarte tare pentru ca s-a trezit si a simiti mirosul de fum. De cum s-a uitat de pe balcon si a vazut fumul gros, a sunat imediat la ambulanta si la pompieri.

O alta locatara confirma spusele femeii si sustine ca a vazut foarte mult frum si s-a speriat.

Mai multe echipaje de pompieri au sosit repede, insa nu au avut o misiune prea usoara. De cum au intrat in incapere, focul s-a extins in tot restaurantul.

Colonel Dorin Oltean, seful ISU Mures, sustine ca a fost o interventie foarte dificila, intrucat fumul s-a propagat si s-a vazut nevoit sa retraga echipa de pompieri. In plus, acesta afirma ca s-a intervenit cu 5 autospeciale, iar la fata locului s-au prezentat mai multe ambulante. Nimeni nu a fost ranit.

Fumul gros a cuprins intreg blocul si toti locatarii au fost evacuati. Astfel, 30 de persoane si-au parasit in graba apartamentele.

Pompierii si politistii trebuie acum sa descopere cauzele incendiului. Nu exclud ipoteza ca totul sa fi pornit de la un scurt circuit la un frigider.

Pagubele sunt mari pentru ca restaurantul a ars pe o suprafata de 400 de metri patrati, impreuna cu toate bunurile aflate inauntru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO