Moarte suspecta la Bacau. Ce au descoperit medicii cand au examinat trupul unui barbat decedat in conditii misterioase

Dată publicare: 26-09-2015 07:39
Dată actualizare: 29-09-2015 07:05


Moarte cu multe semne de intrebare intr-o localitate din judetul Bacau. Un barbat de 46 de ani si-a dat ultima suflare vineri seara, in casa, langa pat.

Sotia lui spune ca i s-a facut brusc rau, iar in scurt timp a murit. Medicii veniti la fata locului nu au mai putut sa faca nimic. Dar cand au examinat cadavrul au descoperit o rana in zona abdomenului, ce pare a fi provocata prin injunghiere. Asa ca au fost chemati imediat politistii si criminalistii.

Ioan Filip, cumnatul victimei: "Nu mi-a zis nimic absolut. A zis ca l-a gasit acolo in genunchi langa marginea patului. Nu stiu, nu mi-a zis nimic. Pe mine m-a sunat pe telefon si atat mi-a spus."

Constantin Mandrila, fratele victimei: "A venit nevasta mea si mi-a spus ca a murit fratele meu. Cand am venit era politia si nu am intrat in casa. Nu s-a plans ca ar fi fost lovit. Nu cred ca a fost omorat. Nu stiu ce s-a intamplat, a fost fulgerator."

Femeia le-a spus anchetatorilor ca barbatul a fost mai tacut in ultimele zile si ca parea sa il doara ceva, dar nu a banuit nimic. in curte nu au fost gasite urme de sange, asa ca ancheta politistilor este una destul de complicata.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Bacau, iar rezultatul necropsiei va stabili din ce cauza a murit barbatul. Oamenii legii iau in calcul atat varianta unei crime, cat si cea a unui accident despre care victima sa nu fi vorbit cu nimeni.


VIDEO PROTVPLUS.RO