Individul care a ucis o femeie în Timișoara are doar 16 ani. Minorul și-a recunoscut fapta

Ultima actualizare: 31-10-2020 17:58

Adolescentul care a tâlhărit şi omorât o femeie de 38 de ani din Timişoara a fost arestat preventiv vineri seară.

Are doar 16 ani şi a fost prins de poliţişti la 10 kilometri de Timişoara, în localitatea Moşniţa Nouă, unde locuieşte, şi dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

După 3 ore de audieri, în prezenţa reprezentanţilor de la Protecţia Copilului, a fost dus în arest. Minorul şi-a recunoscut fapta.

Joi seara a atacat femeia, a lovit-o cu brutalitate și i-a furat portofelul și telefonul. Camerele de supraveghere din oraș au surprins-o pe femeie în drumul spre casă. Avea două plase în mâini și își ținea geanta în față. În urmă ei apare o persoană.

La puțină vreme după aceste secvențe, un trecător a observat un trup în iarbă și a sunat imediat la 112.

După ore de căutări, polițiștii au dat de urmă unui suspect bănuit că ar fi comis crimă: un adolescent de 16 ani.

Femeia a fost găsită pe o stradă din Timişoara, iar martorii au alertat imediat autorităţile. O ambulanţă sosită la faţa locului a încercat să o salveze pe femeie, însă din păcate a fost prea târziu.

Dr. Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanţă Timiş: „La faţa locului a ajuns prima dată un echipaj de prim ajutor, care a constatat că bolnava este în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare şi automat a fost dislocat un C2 cu medic de la Ambulanță. Ajunși la faţa locului, au constatat, într-adevăr, stopul cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare de către echipajul de prim ajutor, prelundu-se apoi de către echipajul cu medici de la Ambulanță. A fost resuscitată aproximativ de 45 de minute această persoană, fără nici un rezultat. Prezenta la nivelul gâtului nişte echimoze”.

Cel mai probabil individul a urmărit-o și când această a intrat pe stradă a atacat-o fără milă. Locul este mai retras, lângă un teren viran și câteva hale ale unor firme. Se pare că femeia s-a luptat cu agresorul dar, în cele din urmă, acesta a lovit-o cu cruzime.

Soţul femeii a ajuns şi el în zonă şi a realizat că îi lipsesc portmoneul şi telefonul mobil. La ieșirea din tură, bărbatul o sunase, dar cineva i-a respins apelul, foarte posibil chiar cel care i-a luat viață.

Cei care locuiesc în zona spun că nu este prima dată când au loc astfel de atacuri, stradă fiind mai retrasă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO