Misterul barbatului de pe pachetele de tigari. 60 de oameni sustin ca e o ruda, iar un roman vrea despagubiri 1.000.000 EURO

Ultima actualizare: 09-05-2017 07:14

Barbatul care sustine ca poza tatalui sau ar fi pe pachetele de tigari da in judecata Comisia Europeana, la Bruxelles, si cere daune de un milion de euro.

 Este sigur ca in acele fotografii apare parintele lui. Dar oficialii europeni il contrazic si ii transmit ca in ultimele luni 60 de persoane au pretins acelasi lucru: ca o ruda s-ar afla in acele imagini.

Adrian Iordachescu este convins ca tatal sau este barbatul a carui imagine apare pe milioane de pachete de tigari vandute in toata Europa. Imaginea a fost folosita pentru a avertiza fumatorii ca risca sa faca un atac cerebral din cauza consumului de tutun. Tatal lui Adrian a fost internat la Cluj in perioada in care s-au facut fotografiile pentru campania anti fumat.

Adrian Iordachescu: "Tatal nostru, ce e pe pachetul de tigari, a avut si el. Avem actele care o dovedesc. Accident vascular, amputatie, a fost fumator."

Barbatul a decedat in 2012, insa fiul sau are fotografii din vremea cand era in viata. Si a cerut ajutorul unui expert criminalist care sa ii spuna daca cel de pe pachetul de tigari este parintele lui. Acesta afirma ca exista 11 asemanari.

Adrian Cuculis, avocatul familiei: "Asta e un inceput de dovada cu care vom merge evident in instanta. Avem nevoie de mai multe fotografii facute."

Familia Iordachescu a cerut explicatii oficialilor de la Uniunea Europeana, insa a primit un raspuns intr-o forma cenzurata. Oficialii au consimtamantul scris al unei persoane, insa au cenzurat atat numele cat si semnatura.

Ca urmare, Adrian Iordachescu banuieste ca acestia au ceva de ascuns si da in judecata Comisia Europeana si cere 1 milion de euro. Fotografia cu pricina a pus pe jar si alte familii din Europa.

Un spaniol, de exemplu, spune ca este vorba despre tatal sau, decedat in 2015, o femeie din Austria sustine ca e vorba de sotul ei, iar o alta din Anglia a fost convinsa ca in poza este tatal ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO