Mircea Sandu si Mitica Dragomir isi afla azi sentinta. Judecatorii le decid soarta in dosarul dezafilierii U. Craiova

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07

Fostii sefi ai fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Mitica Dragomir asteapta cu emotii, nu vreo tragere la sorti si nici vreo finala de liga, ci propria lor sentinta.

Tribunalul Bucuresti le decide soarta in dosarul in care au fost acuzati de excluderea abuziva a Universitatii Craiova din liga I. O afacere din care a pierdut inclusive Statul Roman.

Mitica Dragomir si Mircea Sandu, fostii sefi ai LPF, respective FRF, au fost judeati pentru acuzatii dintre cele mai grave: abuz in serviciu, exercitarea influentei de lideri ai fotbalului romanesc pentru a obtine fie ei, fie altii avantaje materiale, dar mai ales si sustragerea de sub sechestru. O afacere petrecuta in urma cu exact cinci ani, atunci cand in urma unui conflict intre proprietarul echipei de fotbal din Banie si fostul antrenor al echipei Vicor Piturca sefii FRF si LPF au decis excluderea din randul echipelor din liga I asta si dupa ce fusesera cateva conflicte in justitie.

Procurorii nu uita ca din cauza unor datorii la bugetul de stat jucatorii erau considerati pusi sub sechestru asa incat excluderea Universitatii Craiova ar fi prejudiciat si bugetul statului. Acuzatorii au cerut pedepse dintre cele mai grele pentru cei doi inculpati, ce ar putea depasi 10 ani de inchisoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO