Mihai Tudose rămâne în spital. Ce va renunţa să consume după infarct

Ultima actualizare: 28-03-2019 10:14

Operat de urgenţă după un infarct masiv, fostul premier Mihai Tudose rămâne internat câteva zile.

"Mă simt foarte bine'', a declarat acesta, pentru Ştirile PRO TV. Tudose a mărturisit, că până acum, n-a mai avut probleme cu inima, "dar ştiţi cum e, - cel mai sănătos om, este acela neinvestigat", a continuat el.

"Mă simt foarte bine, mănânc o portocală. Cred că voi rămâne în spital până sâmbătă, că acum sunt în monitorizare. Aşa e procedura, după ce faci infarct, trebuie să stai câteva zile la monitorizare", a mai declarat Tudose. 

Mihai Tudose era marţi seară împreună cu nişte colegi de la PRO România. Îl sărbătoreau pe fostul ministru al sănătăţii, Nicolae Banicioiu. Apropiaţii povestesc că la un moment dat Tudose şi-a aşezat capul pe masă. După cinci minute în care a rămas în această poziţie, fără să bănuiască nimic, cei din jur au început să glumească pe seama să. Abia când i-au ridicat capul şi i-au văzut privirea au realizat că este într-o stare de semiconştienţă şi că i s-a întâmplat ceva grav. L-au întins iar Nicolae Bănicioiu, de profesie medic stomatolog i-a făcut masaj cardiac mai bine de 20 de minute.

"Au fost câteva momente în care a fost fără cunostina şi practic erau toate semnele de infarct - o durere puternică în capul pieptului care iradia în stânga şi transpiraţie abundenţă"

Fostul premier este fumător dar şi un mare băutor de cafea. Apropiaţii susţin că bea între 5 şi 7 cafele zilnic pe care le asociază deseori şi cu sucuri cu cofeină.

Victor Ponta spune acum că Mihai Tudose va renunţa să mai consume cafea.

Tudose a făcut infarct miocardic acut pe fondul unei obosei accentuate, iar medicii de la Institutul Inimii din Capitală i-au montat două stenturi. Cel mai probabil, de acum înainte, fostului premier i se va recomanda să renunţe la obiceiurile nesănătoase.

Tudose este al treilea pe lista candidaţilor la europarlamentare din partea partidului PRO România.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO