Meniuri concepute de nutriţionişti, livrate direct acasă. Soluția simplă pentru cei care vor să slăbească repede

Ultima actualizare: 09-01-2022 19:42

După mesele îmbelșugate de sărbători şi două săptămâni de excese foarte mulţi au dat năvală în sălile de sport.

În paralel îşi schimbă şi regimul alimentar. Extrem de populare sunt meniurile concepute de nutriţionişti care pot fi livrarate zilnic.

O variantă ceva mai accesibilă constă în planuri personalizate realizate de specialişti care ne învaţă ce să cumpărăm şi apoi să gătim.

Meniurile care conțin 3 mese principale și două gustări, costă între 70 și 90 de lei pe zi, însă pentru abonamentele lunare sunt tarife diferite.

Marius Georgescu, director operaţional: "Pregătim de dimineață absolut toate preparatele necesare meniurilor pe care noi le avem, sunt undeva la 8 meniuri diferite. Prin livratorii noștri le trimitem direct la consumatorul final, acasă sau la birou. Începând cu luna ianuarie e o schimbare pentru noi, ne așteptăm, la fel ca și sălile de fitness, la acești potențiali clienți să vină către noi”.

Claudiu Antal, marketing manager: ”Oamenii caută în perioada aceasta foarte multe produse fresh. În special legume și fructe, de aceea, cele mai căutate sunt salatele proaspete, cu morcovi, dovlecei, salată, atât cu carne cât și fară carne”.

În paralel s-au dezvoltat şi multe aplicaţii autohtone care vă fac meniuri personalizate, pe care să le pregătiţi acasă. În acest caz costurile sunt mai mici.

Corina Grămescu, nutriţionist: ''Generam o listă de cumpărături săptămânală, specifică cu cantități astfel încât să poți calcula și să știi exact ce cumperi. Lumea este interesată să înceapă anul așa cu o energie de schimbare”.

Clientă: ”Am zis gata, de la începutul anului începem în forță, nu mai mai simțeam bine în corpul meu. Mi-am luat un abonament de 3 luni pe platformă și aștept rezultatele, în 3 luni de zile sper să slăbesc mult mai mult”.

Ianuarie este cea mai profitabilă lună din an pentru administratorii sălilor de sport. Foarte mulţi îşi fac abonamente pe termen lung, dar renunță după câteva ședințe.

Raluca Roşca, manager săli de sport: "Nu poți să faci mișcare o lună de zile și apoi să te oprești, e că și când tu ai investit pentru sănătatea ta doar o perioadă scurtă de timp. Foarte mulți din membrii pe care-i avem și nu mai reușim să-i întoarcem au așteptări care sunt greșite, nu își dau radbdare să vadă rezultatele”.

Un abonement la o sală de fitness porneşte de la 150 de lei pe luna însă cei care vor un antrenor personal pot da şi câte sute de euro.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO