Masini ridicate cu proprietari cu tot. Cum s-a terminat scandalul cu firma de tractari auto

Ultima actualizare: 22-12-2013 00:53

 Discutii aprinse si oua aruncate de la etaj intr-un cartier din Timisoara. Scandalul a avut loc intre locatarii unui bloc si angajatii unei firme de ridicari auto, veniti sa ia autoturismele parcate necorespunzator.

Proprietarii masinilor spun ca au fost luati pe sus, la propriu, cu tot cu autovehicule, si urcati pe rampe fara nicio explicatie.

De cealalta parte, cei de la serviciile de tractare sustin ca au actionat conform legii.

Discutie angajat firma - proprietar masina:

Angajat: "Doamna, dumneavoastra ati blocat fizic accesul".

Proprietara: "Si dumneavoastra cum, teoretic?"

Proprietarii masinilor spun ca, de mai bine de o luna, parcarea subterana a blocului a fost inchisa pentru renovare.

Ca solutie temporara, administratorul cladirii le-ar fi permis sa le lase chiar in fata blocului. Nu s-au gandit nicio clipa ca e posibil sa ramana fara masini.

"Ne-am trezit in toiul noptii ca ni se iau masinile cu proprietar cu tot, asta-i culmea ironiei si suntem foarte nemultumiti", a spus o locatara.

In timp ce proprietarii masinilor se simt nedreptatiti, cei de la firma de tractari sustin ca au actionat conform legii.

"Am fost solicitati de catre proprietar in baza unui contract de ridicari sa degajam un drum de acces care este proprietatea dumnealui. Au fost facute informari in prealabil pentru proprietar", spune Sorin Nedelcu, angajat al firmei de ridicari auto.

La fata locului au ajuns si politistii.

In cele din urma, masinile au ramas in fata blocului, dar toti cei implicati in scandal au mers la politie pentru a da declaratii.

Citeste și...
Parteneri