Mașină de poliție, aflată în misiune, lovită în Buzău. Cum se apără șoferul


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 09:53
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 07:24
Categorie: Stiri actuale

O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost lovită joi seară de un autoturism într-o intersecție din Buzău.

Un jandarm care era în autospecială a suferit răni și a fost transportat la spital. Șoferul care a provocat accidentul susține că nu a observat semnalele acustice şi luminoase.

Maşina de poliţie se afla în misiune - cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, susţin anchetatorii. Plecase prima în coloană, cu mai multe autospeciale, către locul în care fusese anunţată, prin apel la 112, o tâlhărie. Însă, într-o intersecţie, a fost izbita violent de un autoturism. Şoferul povesteşte că a înaintat pe culoarea verde a semaforului.

Şoferul cercetat: "Eu am venit pe Unirii, cred că eram a treia maşină la semafor. S-a dat drumul pe verde, a plecat primul, a plecat al doilea şi eram eu al treilea. Eu nu aveam cum să văd, fiind al treilea din spate, sirenele sau să îi aud."

În urma impactului, un jandarm, care se afla în maşina de poliţie, pe scaunul din dreapta, a fost rănit uşor şi a ajuns la spital. Cele două maşini implicate în accident au fost avariate.

Cosmin Rădulescu IPJ Buzău: "A fost întocmit dosar penal întrucât a rezultat vătămarea corporală a unui jandarm care se afla în echipajul mixt pe patrulă de poliţie"

Şoferul care nu a acordat prioritate maşinii de poliţie a rămas fără permis de conducere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO