Mars al motociclistilor, care au ocupat principalele bulevarde din Capitala. Cum poti deveni membru Slowriders sau Freeriders

Ultima actualizare: 15-04-2014 06:59

Sute de motociclisti au participat sambata la unul dintre cele mai mari marsuri organizate anul acesta in Bucuresti. Cluburile moto s-au strans la un loc pentru a atrage atentia asupra pericolelor la care sunt supusi membrii lor in trafic.

Bikerii au venit echipati fiecare cu insemnele si stemele cluburilor din care fac parte, iar principalele bulevarde din Capitala au fost ocupate pe rand de coloane de motociclisti.

In Romania sunt active zeci de cluburi de motociclisti, fiecare cu specificul sau. "Slowriders" este unul dintre cele mai noi si accepta printre numai motociclete de drum lung, nu si pe cele de viteza.

Membru: "Avem in grup motociclete chopper. Nu sunt motociclete de viteza si indemnam spre acest lucru."

Ca sa fie acceptat, un motociclist nou trebuie sa se plimbe de proba cu membrii clubului, care voteaza dupa acest interval de timp daca va face parte din grupul lor.

Apoi, poate primi si o functie in ierarhia grupului: capitan, ofiter, trezorier sau secretar. Fiecare club iese in evidenta cu emblema pe care motociclistii o poarta pe spate. In cazul celor de la "Freeriders", de pilda, abia dupa 6 luni un nou membru are voiesa poarte suportul de pe piept, apoi prospectul de pe spatele gecii si in cele din urma dupa cativa ani, stema din centru.

"Castile negre" sunt si ei un club infiintat in 2011. Pentru a li te alatura, poti sa ai orice tip de motocicleta, cat timp le impartasesti pasiunile.

Sambata, traseul ales de motociclisti a inclus bulevardele Basarabia, Mihai Bravu, Stefan cel Mare, Aviatorilor , Dorobanti, iar traseul s-a terminat la palatul Ghica.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO