Mamă, bătută și călcată în picioare de fiul ei, chiar de 8 Martie. Nu l-a oprit nici ordinul de protecție

Dată publicare: 09-03-2021 16:11
Dată actualizare: 09-03-2021 17:22


În loc de recunoștință și cuvinte de mulțumire, de 8 Martie, un tânăr de 33 de ani din județul Alba și-a bătut și umilit fără nici o remușcare mama.

Nu l-a oprit nici măcar ordinul de protecție primit în urmă cu câteva zile, tot după ce biata femeie a fost călcată în picioare de fiul ei.

Cei doi locuiau sub același acoperiș în localitatea Horea. Deși are 33 de ani, fiul femeii nu și-a făcut până acum un rost în viață și stătea pe banii mamei. Cu trei zile înainte de 8 Martie, bărbatul a bătut-o prima dată pe cea care l-a adus pe lume.

După ce a scapăt de furia fiului, femeia și-a făcut curaj și a sunat imediat la poliție. Pentru că era plină de vânătăi pe corp și se temea să nu fie lovită din nou, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Asta nu l-a împiedicat să intre din nou în gospodărie, să ceară bani și apoi să își lovească fără mila mama. De această dată, polițiștii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore și îl cercetează pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Bărbatul urmează să ajungă în fata magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO