Mai multi oameni din orase aflate in vestul tarii au fost jefuiti. Pagubele facute de cei doi hoti se ridica la 50.000 EURO


Ultimul update: Joi 08 Septembrie 2016 06:59
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016 17:02
Categorie: Stiri actuale

Politistii din Timis au descoperit in casele unor hoti, arestati in urma cu doua saptamani, o prada de peste 50.000 de euro. Este vorba despre bunuri pe care acestia nu le puteau justifica.

Cand au fost prinsi, cei doi hoti mergeau cu trenul spre Iasi, unde locuia unul dintre barbati. Aveau cu ei bunuri in valoare de 10.000 de lei, toate furate din locuinte din Arad si Timis.

Politistii au mers mai departe cu ancheta si le-au perchezitionat locuintele din Timisoara. Au gasit acolo un pistol cu gaze, mai multe bijuterii din aur si argint, aparatura, dar si sume de bani. Toate aceste bunuri valorau 50.000 de euro si politistii spun ca cel mai probabil au fost furate din locuinte din vestul tarii, in luna august.

Deocamdata insa nu se stie cine sunt toti pagubitii. Cei doi barbati in varsta de 38 si 43 de ani sunt deja arestati pentru 30 de zile si sunt acuzati de furt calificat.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO