Luminita Perijoc, prinsa intr-un nou scandal cu taximetristi. Gestul facut la doi ani dupa ce a fost acuzata de viol

×
Codul embed a fost copiat

Luminita Perijoc, tanara condamnata pentru ca a sechestrat si injunghiat un sofer de taxi, pe care l-ar fi obligat sa intretina relatii intime cu ea, a ajuns spaima taximetristilor.

Niciunul nu a vrut sa o ia in cursa de la un hotel din Tulcea. Cand vedeau cine a facut comanda gaseau tot felul de motive. Nervoasa, Luminita a facut scandal, iar politistii au amendat-o. Culmea, la tot circul a asistat si Nicu, barbatul devenit celebru acum doi ani, cand Luminita l-a "dorit" cu ardoare.

Femeia se pare ca era beata, dupa cum spun martorii, si s-a enervat cand un sofer a refuzat sa o ia in cursa.

Totul s-a petrecut in fata unui hotel aflat pe faleza din Tulcea. Era in miez de noapte cand Luminita Perijoc a comandat un taxi ca sa ajunga la Cataloi, o localitate aflata la cativa kilometri de Tulcea, spre Constanta. Taximetristul a refuzat cursa pe motiv ca nu are rovigneta, iar atunci femeia s-a infuriat teribil.

Luminita si-a iesit din minti si a inceput sa faca scandal, ba chiar a lovit masina cu picioarele. Martorii scenei au chemat imediat politia, mai ales ca tanara se afla si sub influenta bauturilor alcoolice.

Citește și
urle
S-a urcat intr-un taxi ce parea obisnuit. Cand a vazut cine e la volan a inceput sa tipe. VIDEO
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

La incident a asistat chiar barbatul care in urma cu doi ani a acuzat-o pe femeie de viol. Pentru fapta de atunci, Luminita a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu suspendare.

Nu se stie exact daca taximetristul chemat sa preia comanda a recunoscut-o pe Luminita si, de frica, a refuzat comanda. Cert este ca femeia si-a iesit din minti. Martor la scena a fost chiar Neculae Stan, taximetristul care acum doua veri a acuzat-o ca l-a violat.

Niculae Stan, taximetristul violat: "Colegul i-a zis ca nu poate sa mearga, ca nu are rovignieta si atunci colegul a chemat alt taxi. Ea si-a pierdut controlul, ca era sub influenta bauturilor alcoolice si a lovit cu picioarele in taxi".

Martorii spun ca dupa ce ar fi lovit cu pumnii si picioarele cateva taximetre, tanara s-a intors in hotel si a inceput sa tipe la angajati.

Cms. Daniela Condrea, purtator de cuvant IPJ Tulcea: "A fost identificata o femeie de 32 de ani care a provocat scandalul. Aceasta a fost sanctionata la Legea 61 pentru tulburarea linistii si ordinii publice".

Mama Luminitei sustine ca tanara creaza deseori probleme.

Tudorita Ifrim, mama Luminitei Perijoc: "Vinerea trecuta a venit pe acasa. Vine pe furis. Am mai avut conflicte cu ea. Vara trecuta m-a batut, l-a baut pe sotul, a spart geamurile".

Luminita Perijoc a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost acuzata ca a sechestrat, batut si violat un taximetrist din Tulcea.

Barbatul a sustinut ca femeia, atunci in varsta de 30 de ani, l-ar fi amenintat cu un cutit si astfel l-ar fi fortat sa intretina relatii sexuale, iar ulterior l-a si lovit cu cutitul, cand el a incercat sa scape. Luminita Perijoc nu a putut fi contactata pentru a comenta acest incident recent. 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
"Marea mahmurela", traita in Romania de un grup de polonezi. Ce au facut dupa petrecerea burlacilor

Patru cetateni straini sunt cercetati de politisti dupa ce au furat un taxi, pe care, ulterior, l-au abandonat intr-o benzinarie, potrivit Politiei Capitalei.

S-a urcat intr-un taxi ce parea obisnuit. Cand a vazut cine e la volan a inceput sa tipe. VIDEO
S-a urcat intr-un taxi ce parea obisnuit. Cand a vazut cine e la volan a inceput sa tipe. VIDEO

Anul trecut, pilotul de la NASCAR Jeff Gordon i-a facut o farsa unui vanzator de masini intr-o reclama ce a devenit viral. Un reporter auto de la Jalopnik a comentat ca e falsa, asa ca anul acesta i-a venit lui randul.

"N-am gasit taxi si am luat ambulanta". Un vasluian aburit de alcool s-a plans la 112 ca ar fi fost rapit si batut

Inconstienta unui individ din Vaslui a atins limita suprema sambata-noapte, cand a cerut ajutor la 112, chipurile pentru ca ar fi fost sechestrat, batut si aruncat pe un camp.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.