Are iaht de 7 milioane de euro, colectie de masini, s-a iubit cu Patricia Kaas si acum divorteaza

Ultima actualizare: 15-10-2012 12:55

Se complica rau lucrurile in paradisul milionarilor de la Snagov, iar la Judecatoria Buftea continua divorturile de rasunet. Dupa Irinel Columbeanu si Cristi Borcea, a venit randul omului de afaceri Remus Truica sa isi doreasca libertatea.

Nostim este insa altceva. Desi toata planeta a aflat de la cantareata Patricia Kaas ca s-ar fi iubit cu ea, tot domnul isi acuza consoarta ca i-a pus coarne.

Miliardarul Remus Truica este in plin divort si, dupa modelul Columbeanu, incearca sa obtina custodia celor doua gemene ale sale care au 7 ani. Omul de afaceri este cel care a deschis ostilitatile la Judecatoria Buftea acuzandu-si sotia de infidelitate. In fata camerei este ceva mai rezervat.

La randul ei, Ioana Truica i-a inmanat judecatorului roman o hartie emisa de un magistrat francez care si-a dat acordul ca ea sa vada de copile, iar el sa le plateasca lunar o pensie alimentara de 3000 de euro.

Razboiul este insa abia la inceput. Ioana Truica se plange ca nu mai are acces in locuinta conjugala din Snagov. Oricum de cand relatiile dintre ei s-au racit ea s-a mutat in insula Saint Martin.

Scandalurile dintre cei doi soti au fost intens mediatizate de presa.

De pilda, s-a vorbit mult despre presupusa poveste de amor dintre Remus Truica si Patricia Kaas. Anul trecut el ar fi platit-o pe artista cu 80.000 de euro sa cante pe domeniul lui. Patricia Kaas a relatat episodul intr-o carte.

"Facea dragoste de minune". Patricia Kaas dezvaluie detalii picante din relatia cu Remus Truica

Patricia Kaas ar fi cantat in ploaie pentru el, iar a doua zi a condus-o la aeroport.

Remus Truica ar fi bombardat- o cu buchete de flori extravagante si mesaje de dragoste. Drept urmare, inevitabilul s-a produs. Au devenit amanti.

Acum, idila lor s-ar fi incheiat, dupa cum precizeaza cantareata in autobiografia romantata.

Dar iata ca Remus Truica are altele pe cap. Dupa divort urmeaza partajul.

Sotii Truica au diverse proprietati in Romania, dar si in strainatate.

Una dintre proprietatile de mare valoare este vila de la Sangov, unde miliardarul vrea sa le asigure un camin fericit celor doua gemene.

Remus Truica are si un iaht despre care presa mondena a spus ca ar valora 7 milioane de euro. Miliardarul vrea sa-l vanda.

Ramane de vazut ce vor face cu vila de pe insula Saint Martin, un paradis din Caraibe.

Remus Truica apreciaza in egala masura si masinile luxoase, avand nu mai putin de patru autoturisme a caror valoare totala depaseste un milion de euro. Banii i-ar fi facut din afaceri in ultimii 6 ani, desi la Registrul Comertului firmele lui figureaza in pierdere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO