Locuitorii unui cartier din Bragadiru nu au trotuare. Cum se chinuie oamenii să se deplaseze


Ultimul update: Marti 09 Iulie 2019 09:54
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2019 07:29
Categorie: Stiri actuale

Zeci de localnici au protestat luni seara într-un cartier din oraşul Bragadiru, din judeţul Ilfov, nemulţumiţi de faptul că nu au trotuare.

Oamenii sunt nevoiţi să meargă pe stradă, pe lângă maşini, pentru a ajunge la şoseaua principală, punându-şi astfel vieţile în pericol.

Locuitorii unui cartier nou din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, au ieşit să protesteze, pentru că nu există un trotuar pietonal pe stradă pe care locuiesc.

"Avem dificultăţi să facem nişte cumpărături sau să mergem la nişte prieteni în cartierul celălalt, am tot sperat că odată cu construcţiile acestea să avem un trotuar cât de mic", spune un localnic.

Dacă până acum, mizeria şi lipsa asfaltului le dădeau bătăi de cap, acum oamenii aproape că nici nu mai au pe unde să meargă.

Nici pe partea cealaltă a străzii lucrurile nu stau prea bine. Acolo există un trotuar, însă are o lăţime de numai 30 de centimetri.

Neplăcerile s-au intensificat, după ce la doar câteva palme distanţă de şosea proprietarul unei clădiri a început să construiască un gard. Cei care locuiesc în cartier spera ca primăria va rezolva problema.

Contactat de Stirile ProTV, primarul oraşului Bragadiru nu a oferit un răspuns în legătură cu acest subiect.

Protest faţă de Codul Administrativ, în București. Oamenii, îmbrăcaţi în costume populare
Protest în lenjerie și cu o pereche de coarne pe cap. Nemulțumirea oamenilor
Protest în Botoșani din cauza drumurilor proaste:
VIDEO PROTVPLUS.RO