Locuitorii unei comune din Vaslui refuza sa mai iasa din casa, de frica unui criminal. Politia il cauta de o saptamana

18-05-2016 16:44

La o saptamana dupa o crima teribila, oamenii dintr-o comuna din Vaslui spun ca se tem sa iasa din case, pentru ca suspectul nu a fost nici pana acum identificat.

Desi au audiat zeci de sateni, anchetatorii nu au inca indicii care sa le arate cine l-a ucis pe un barbat de 42 de ani, tatal a doi adolescenti. Victima a fost gasita intr-un sant, cu rani la cap.

Barbatul de 42 de ani ucis era din comuna Osesti. Martea trecuta, pe inserat, chiar un echipaj de la Ambulanta, care mergea spre un alt caz, l-a vazut in sant. Era inconstient si sangera puternic la cap. Omul a fost dus la spital, insa la scurt timp a decedat.

Omul plecase sa isi ia vacile de la pascut, de pe camp, cand a fost atacat.

Anchetatorii au audiat zeci de localnici pana acum. Iar cercetarile continua, pentru ca nimeni nu stie cine ar putea fi autorul crimei care i-a ingrozit pe toti.  Pana va fi prins faptasul, satenii spun ca le este frica sa iasa din case.

Rudele victimei sustin ca singurul conflict al barbatului decedat a fost, in ultima vreme, cu niste proprietari de vite din zona, care isi pasteau animalele pe terenul lui. Anchetatorii nu au deocamdata nicio pista.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO