Cati bani a primit, drept recompensa, tanara din Buzau care a returnat un portofel cu 1.000 de lei, gasit pe strada

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16

Tanara din comuna Berca, judetul Buzau, care a predat Politiei un portofel cu aproape 1.000 de lei si cu acte, gasit pe strada, spune ca proprietara bunurilor a recompensat-o cu 15 lei.

UPDATE ora 21:11 Loredana Neagu, in varsta de 20 de ani, mama a doi copii, o fetita de opt luni si un baiat de trei ani, si care traieste in conditii extrem de dificile, a declarat ca a gasit portofelul pe strada si niciun moment nu s-a gandit ca si-ar putea insusi suma respectiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

LA FINALUL ACESTUI ARTICOL AFLATI CUM O PUTETI AJUTA PE LOREDANA

Tanara a carei familie traieste din alocatia copiilor si din venitul minim garantat spune ca a primit drept recompensa de la proprietara portofelului suma de 15 lei si ca nu regreta ca a inapoiat suma respectiva.

UPDATE ora 21:10 Gest emotionant facut de o tanara din Buzau, care traieste la limita saraciei, intr-o casa modesta, alaturi de alte 9 persoane: cei doi copii ai ei, parintii si cinci frati.

Chiar si asa, in momentul in care a gasit pe strada un protofel cu aproape 1000 de lei si carduri bancare, l-a predat politiei. Spune ca, desi familia ei nu are ce pune pe masa de multe ori, nu s-a gandit nicio clipa sa opreasca banii.

Loredana are 20 de ani si locuieste intr-o casa saracacioasa, in comuna Berca din judetul Buzau. Sunt 9 guri la masa si singurul care a gasit un loc de munca este tatal fetei. Lumea a inceput sa se uite cu admiratie la ei dupa ce Loredana a gasit un portofel in fata dispensarului.

Loredana Neagu: "Am gasit portofelul, l-am luat, m-am uitat in el, erau 10 milioane. Noi suntem saraci, banii astia pentru noi sunt foarte multi. M-am gandit cu nu e bine sa-i tin eu, nu sunt bani munciti de mine si cineva are nevoie de ei."

Familia Loredanei este extrem de nevoiasa. Fratii ei cauta de lucru cu ziua si aduc ce pot acasa. Cand nu gasesc, colecteaza deseuri de la gropile de gunoi si apoi le vand. Nu si-au pierdut insa credinta.

Mama Loredanei: "Nu-i bine sa furi, te bate Dumnezeu daca furi. Noi chiar daca suntem saraci i-am invatat de mici sa nu fure."

Intre timp, politistii au gasit-o pe femeia care isi pierduse banii.

Comisar Sef Florina Crucianu, purtator de cuvant IPJ Buzau: "Imediat, colegii mei au identificat proprietarul portofelului. Femeia ne-a spus ca nu se astepta sa-si mai recupereze vreodata banii."

Tanara va fi recompensata, de Sarbatori, de proprietara portofelului, dar si de primaria din localitate.

DATE DE CONTACT:

Daca doriti sa o ajutati pe Loredana, tatal ei poate fi contactat la numarul de telefon: 0744.43.67.07 - Vasile Neagu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO