Localnicii rad, autoritatile paseaza vina. Doi stalpi de electricitate au fost lasati chiar in mijlocul soselei

08-03-2015 13:14


stalpi

Ca la noi la nimenea: pe drumul catre cetatile dacice din Muntii Orastiei, intrate in patrimoniul UNESCO, s-a turnat asfalt ca turistii sa ajunga mai usor la destinatie insa doi stalpi de electricitate au fost lasati in mijlocul soselei.

Lucrarea de asfaltare, facuta in cel mai pur stil romanesc, pune la incercare maiestria soferilor. Iar responsabilii dau acum vina unii pe altii. Cand intri pe un drum de munte te astepti sa iti mai apara in cale o caprioara sau vreun urs, dar sa dai peste stalpi de electricitate pe mijlocul soselei doar in judetul Hunedoara se poate.

Consiliul Judetean a platit peste doua milioane de euro pentru asfaltarea unui drum de 13 kilometri care duce catre cetatile dacice. Numai ca lucratorii nu au indraznit sa "deranjeze" stalpii de electricitate, asa ca i-au lasat in mijlocul soselei, nesemnalizati.

"Vezi tu stalpul in mijlocul drumului. Cum te-ai trezi in casa ca iti creste un copac in mijloc. Trebuie sa te feresti de el! Si nici nu cred ca mai face nimeni. Cine aduce masina de asfalt pentru 50 de metri?", spune un localnic.

"Drumul e pe doua benzi si o ramas numai pe o banda, ca la noi la nimeni", a fost reactia unui alt localnic.

Cu toate ca mai fac haz de necaz, oamenii locului asteapta totusi ca, in aceasta primavara, cineva sa mute stalpii din sosea. Cei de la Consiliul Judetean, beneficiarii lucrarii, paseaza vina in alta parte.

Adrian David, vicepresedintele CJ Hunedoara: S-a luat decizia datorita schimbarilor meteo urmand ca in acesta primavera stalpii sa fie relocati.
Reporter: Nu era mai logic sa se mute stalpii si dupa sa toarne asfalt?
Vicepresedintele CJ Hunedoara: Sunt de acord, insa aceasta decizie nu ne apartine. Lucrarile de relocare a stalpilor nu noi le facem CJ, ci ENEL.

Pana cand stalpii vor fi mutati de pe sosea, soferii sunt sfatuiti sa circule cu prudenta.
 

Sursa: Pro TV

Tags: stapi, hunedoara,

VIDEO PROTVPLUS.RO