Klaus Iohannis si-a lansat a doua carte. Ce spune presedintele despre rolul jucat de sotia sa in campania electorala


Ultimul update: Marti 26 Mai 2015 07:06
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2015 13:18
Categorie: Stiri actuale

A fost o zi plina de evenimente la Bookfest. Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat cea de-a doua carte, intitulata "Primul Pas" - si nu a fost singurul

In aceasta a doua carte, Klaus Iohannis povesteste cum a trait campania electorala insa descrie si momentul instalarii la Cotroceni. Presedintele a avut-o samabata alaturi pe sotia sa, Carmen, despre care spune ca „a blocat toate energiile negative”.

Peste o mie de oameni s-au asezat la coada pentru un autograf. Volumul intitulat "Primul Pas" costa 30 de lei, iar presedintele nu neaga ca isi doreste vanzari cel putin la fel de mari ca la debut: „Pana la urma, de aceea scrii o carte, sa se si vanda"

Nu la fel de multi oameni s-au adunat sa-l vada si sa il asculte pe cel mai apreciat scriitor roman in viata, Mircea Cartarescu. Acesta a primit recent distinsul premiul de stat al Austriei pentru literatura europeana. Astazi si-a lansat un audiobook de 6 ore, in care isi citeste propriile poezii din volumul "Levantul". Recunoaste ca a ragusit citind.

Tot sambata, istoricul Lucian Boia a publicat cea mai recenta dintre lucrarile sale: "Cum s-a romanizat Romania", dedicata minoritatilor de la noi.

A fost, insa, mai mult decat o lansare de carte pentru marii artisti ai muzicii usoare romanesti. Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Petre Geambasu, impreuna cu actorul Marin Moraru, au fost alaturi de prietenul lor, Cornel Constantiniu, care si-a lansat cartea autobiografica. Acesta a fost diagnosticat cu Parkinson acum 22 de ani si a suferit doua operatii pe creier. Cu umor, cei dragi au incercat sa ii faca ziua frumoasa

Cornel Constantiniu, unul dintre cei mai indragiti cantaretii ai anilor 70-80, a primit o dubla lovitura. Pe langa boala care nu-i da pace, sufera enorm si dupa ce si-a pierdut fratele geaman. 

VIDEO PROTVPLUS.RO