Jandarmii hunedoreni i-au reparat pana ambasadorului SUA, Hans Klemm. "Problemele tale sunt problemele mele"

Ultima actualizare: 20-05-2017 07:05
jandarm

Jandarmii de la Inspectoratul ”Decebal” din Hunedoara au fost felicitati de catre ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, dupa ce au intervenit pentru repararea unei pene de cauciuc de la masina care il transporta la cetatea dacica Sarmizegetusa Regia.

Inspectoratul de Jandarmi ”Decebal” din Hunedoara: "Americanii au o vorba: Your problems are my problems! (Problemele tale sunt problemele mele). Cati dintre noi nu au auzit aceasta replica celebra in filmele lor? Jandarmii hunedoreni au pus in aplicare celebrul dicton, atunci cand si-au oferit ajutorul pentru a repara pana suferita de masina Excelentei Sale Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, pe timpul vizitei desfasurate la cetatea dacica Sarmizegetusa Regia.”

Saptamana trecuta, pe site-ul Ambasadei SUA la Bucuresti a fost postat un mesaj video de promovare a sitului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, in care se spune ca misterul care inconjoara Sarmizegetusa si creativitatea dacilor sunt impresionante.

"Daca nu ati ajuns inca aici, va incurajez sa veniti", spunea ambasadorul Hans Klemm dupa cateva ore petrecute recent la situl fostei capitale dacice.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO