Italianul acuzat că a participat la intervenţii de chirurgie plastică fără să fie calificat vrea în libertate


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 13:43
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 11:38
Categorie: Stiri actuale

Matteo Politi, italianul acuzat că a participat la intervenţii de chirurgie plastică fără să fie calificat, a depus o cerere de revocare a arestului preventiv.

Matteo Politi a deschis oficial o procedură de mediere, la finalul căreia speră să obţină nu doar libertatea, ci şi un certificat de bună purtare. Vineri, italianul a fost adus la Judecatoria Sectorului 1, unde se discută cererea de revocare a arestului preventiv.

Mateo Politi, italianul acuzat că a practicat chirurgia plastică în România, deşi nu avea acest drept, este convins că nu a făcut nimic ilegal. Şi totuşi, este dispus să le ceară iertare celor care îl acuză de înşelăciune.

Soarta lui Mateo Politi stă  în mâinile pacientelor sale, care vor decide dacă acceptă sau nu această procedură de mediere, dacă acceptă sau nu să îl ierte.

Oricum, procurorii sunt suverani să decidă dacă suspendă sau nu urmărirea penală, însă oricum au susţinut în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi că lăsarea în libertate a presupusului medic italian este un pericol pentru societate.

 

Matteo Politi a operat-o inclusiv pe iubita lui. Ce spune Ioana despre intervenție
Decizia tribunalului în cazul medicului fals italian. Ce se întâmplă cu Matteo Politi
VIDEO PROTVPLUS.RO