Interviu-portret cu Andreea Esca la postul de televiziune France 2: "Am ales aceasta meserie din intamplare"

Dată publicare: 29-03-2014 09:36
Dată actualizare: 01-04-2014 06:48


Postul de televiziune France 2 a difuzat in aceasta dimineata un interviu-portret cu vedeta Stirilor Pro TV Andreea Esca.

Comparata cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri din Franta, Andreea s-a declarat fericita de alegerile facute, dupa 19 ani la pupitrul stirilor. Iar gazda emisiunii, pe care Andreea o urmareste des, a comparat-o cu o actrita de cinema. Interviul va fi difuzat din nou la ora 10.35, pe postul France 2.

Jurnalista Marie Mamgioulou a venit special la Bucuresti si in studioul Stirilor PRO TV ca sa stea de vorba cu Andreea.

Marie Mamgioulou, jurnalista France 2: ''Sunteti Claire Chazal a Romaniei. Stiti de ce?''

Andreea Esca: ''Cred ca pentru ca prezint jurnalul de aproape 19 ani si, probabil, pentru ca sunt blonda''.

Autoarea interviului a vrut sa stie cum a debutat Andreea in presa. Colega noastra i-a povestit ca a facut facultatea de jurnalism imediat dupa revolutie, intr-un moment in care se cautau tineri si fete noi, pe care publicul sa nu le asocieze cu regimul comunist. A mers la un interviu, in scurt timp i s-a incredintat jurnalul principal al zilei, iar de acolo cariera Andreei a luat avant. In aproape 19 ani, Andreea Esca a devenit cea mai cunoscuta si populara prezentatoare de stiri din Romania, luand interviuri unor personalitati dintre cele mai diverse, de la Madeleine Albright la Michele Platini, Ethan Hawke sau Richard Branson.

Intrebata cum se simte atunci cand se gandeste la intreaga ei cariera, Andreea s-a declarat fericita de alegerile ei.

Andreea: ''Sunt fericita. Am ales aceasta meserie din intamplare, cu totul din intamplare. Cineva, nu stiu de unde sau cum, m-a pus pe acest drum care era facut pentru mine. Sunt foarte multumita''.


VIDEO PROTVPLUS.RO