Inselatorie, talharie si vatamare corporala. Cei 5 oameni cautati de politistii din Galati

Ultima actualizare: 29-08-2012 00:13
politie mures

Politistii galateni cauta mai multe persoane date in urmarire nationala, pentru savarsirea unor infractiuni ca inselatorie, talharie sau vatamare corporala. Astfel, nu mai putin de 5 persoane sunt cautate oamenii legii.

 

Iordache Dumitru, domiciliat in com. Priponesti din jud. Galati este dat in urmarire inca din octombrie 2003 pentru inselaciune, intrucat acesta oferea file de cec fara acoperire.

Tot pentru inselaciune este cautat din 2007 si Dragomir Marian, de 37 de ani din Tecuci. Despre acesta se stie ca se afla in judetul Brasov, unde locuieste fara forme legale. Din surse neoficiale stim ca acesta este implicat in reteaua de infractori a carui cap este Sorin Blejnar.

Catalin Filimon, un alt galatean certat cu legea, condamnat pentru talharie, s-a sustras executarii pedepsei cu inchisoarea inca de la inceputul anului 2008 si se pare ca a luat drumul oieritului prin zona Ilfov-Giurgiu.

Talmaciu Adrian are 29 de ani pe numele caruia Tribunalul Galati a emis un mandat de arestare preventiva de 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc, fiind dat in urmarire nationala din 13.02.2012. Din datele politiei reiese ca nu a renuntat la vechiurile obiceiuri, mutandu-si afacerea in capitala; se banuieste ca munceste cu acte false in Mall-uri din capitala si locuieste pe la prieteni in caminele studentesti. De asemeni a mai fost vazut in Vama Veche.

Cel de-al 5-lea infractor se numeste Diaconita Ionel, in varsta de 57 de ani din Tecuci urmarit national din data de 23.08.2012, intrucat are de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 6 luni pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala . Despre acesta se stie ca se afla in zona Timis-Arad si frecventeaza garile CFR. Presteaza diferite munci ca zilier in fermele viticole din aceasta zona.

Toti cei care ii cunosc pe infractori si pot furniza informatii cu privire la depistarea si prinderea lor sunt rugati sa sune la numarul unic de urgenta 112.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO