Indivizii care au atacat mai multe supermarketuri au încercat o nouă lovitură. Cum au scăpat

Dată publicare: 09-01-2018 16:32
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Hoţii care în urmă cu trei săptămâni au atacat mai multe supermarketuri din Constanța, Hârşova şi Medgidia au încercat să dea din nou lovitura. De data aceasta în Năvodari.

Indivizii au distrus uşile automate ale unui supermarket şi au vrut să fure un aparat cu ajutorul căruia se fac plăţi online. Hoţii nu au reuşit să-şi duca planul până la capăt şi au fost urmăriţi pe mai multe străzi din oraş de poliţişti şi de agenţii unei firme de pază. 

Alarma a fost dată la ora 01:30. La fel ca în celelalte spargeri, cu ajutorul unei maşini de teren, indivizii au pus la pământ uşile automate ale supermarketului şi au încercat să smulgă aparatul de plăţi în care se pare erau peste 20 de mii de lei.

Sistemul de alertare montat de o firmă de pază s-a activat şi mai mulţi agenţi de pază au plecat spre magazinul atacat. La sosirea echipajului hoţii au fugit şi, după o urmărire de câteva minute, au reuşit să se facă nevăzuţi. Poliţiştii au ridicat mai multe probe şi încearcă acum să dea de urma indivizilor.

 

Poliţiştii care investighează noul atac cred că este vorba despre aceeaşi grupare care a furat aparatele de plăţi din Hârşova, Medgidia şi Constantă.

În urmă cu trei săptămâni, imediat după primele atacuri,
hoţii au abandonat pe un câmp, aproape de plaja Vadu, trei aparate de plăți, toate golite de bani. Oamenii legii spun că cel mai probabil cei care au lovit în Năvodari sunt aceeaşi indivizi care au acţionat înainte de Crăciun.

Oamenii din zonă sunt şocaţi de tupeul indivizilor, dar şi de faptul că, până acum, poliţiştii nu au reuşit să-i identifice.

Poliţiştii au un cerc de suspecţi însă, cel puţin până acum, nu i-au identificat cu precizie pe făptaşi. Ei au folosit la fiecare spargere autoturisme furate.


VIDEO PROTVPLUS.RO